Wie zijn we?

 

Syndic Beheer & Consultancy (SB-C bvba) werd in 2015 opgericht door Bert Houbrechts. Hij is de drijvende kracht achter dit bedrijf. Van meet af aan koos Bert ervoor om zich enkel te specialiseren in het beheer van mede-eigendommen. Toen al een knelpuntenberoep, en dat is heden ten dage niet anders.

 

Uw mede-eigendom is aldus in gespecialiseerde handen, en wordt bijgevolg niet beheerd in een immobiliënkantoor dat uw residentie ter harte neemt wanneer het rustig is qua verkoop en verhuur. Het kantoor van SB-C bvba is gelegen in het lieflijke dorpje Bolderberg (Zolder), op een boogscheut van Hasselt. Gemakkelijk bereikbaar dus vanuit de 4 windstreken met in de meest nabije omgeving Hasselt, Zonhoven, Lummen en de E314 (afrit Circuit Zolder).

 

 

Waarom kiezen voor ons?

 

Naast onze persoonlijke aanpak, gebaseerd op een degelijke kennis van zaken en ruime ervaring in het werkgebied, bieden we steeds ook een offerte op maat aan, geschikt voor ieders portefeuille.

 

Ons logo is niet voor niets “Modern vastgoedbeheer op maat voor elk budget”

Bij ons zijn dus niet alleen de grote gebouwen welkom (zoals wel het geval is bij veel syndicus kantoren wegens financieel aantrekkelijker), ook kleine residentie behoren tot ons doelgebied. Een goede naam in eigen regio is belangrijker dan een indrukwekkende lijst aan gebouwen als reclame voor veel meer.

 

Waarom kunnen wij de kosten drukken? Heel simpel, zaakvoerder Bert Houbrechts en het bedrijf zijn één geheel. Bij ons geen duur personeel of blits kantoor in een centrumstad, allemaal overbodige kosten die doorgerekend worden (moeten worden) in de offertes.

Interesse? Contacteer ons vrijblijvend voor een gesprekje over uw residentie.

 

 

Persoonlijke informatie

gallery/img_2670

Bert Houbrechts is Handelsingenieur van opleiding (LUC Diepenbeek, 1992) en heeft een ruime ervaring in zowel de private als de openbare sector wat betreft financiën, budgetten, boekhouding, organisatie en beheer van processen.  Verdere specialisatie volgde door het diploma van Handels- en Bedrijfseconomisch ingenieur aan de KU Leuven in 1993 te halen.

 

In 2015 behaalde Bert Houbrechts zijn erkenning als vastgoedmakelaar-syndicus. Jaarlijks moet de erkenning opnieuw bevestigd worden door het controleorgaan BIV (www.biv.be) nadat aangetoond kan worden dat het bedrijf administratief in orde is en dat er 20 verplichte opleidingsuren gevolgd zijn. Stilstaan in deze wereld van vastgoedbeheer is dus onmogelijk!